Klachtenregeling

Een klacht over Femme Verloskundigen? Blijf er niet mee rondlopen.

Bespreek je klacht met je verloskundige

Zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom is het belangrijk dat jij je goed voelt bij onze verloskundige. Om die reden doen wij er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Heb je vragen of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons en het liefst zo snel mogelijk. Maar ook als je er al een tijdje mee rondloopt. Dan praten we er samen over en proberen we er snel iets aan te doen. Misschien kunnen we een misverstand uit de weg ruimen, je geruststellen of op een manier werken waar jij je prettiger bij voelt.

We maken graag een aparte afspraak met je. Dan hebben we rustig de tijd om te praten. Vind je het lastig om in gesprek te gaan, neem dan iemand mee die je vertrouwt naar dit gesprek. 

Heb je echt het gevoel dat wij te kort zijn geschoten en komen we er écht niet uit dan is er de mogelijkheid om een klachtenfunctionaris in te schakelen.

klachtenfunctionaris

Meer weten over je rechten of wil je advies? Of wil je jouw klacht eerst met iemand anders bespreken? Of vind je het prettig als iemand je helpt bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris.

Klachtenfunctionarissen zijn onpartijdig en werken volstrekt onafhankelijk. Zij bespreken je ontevredenheid en wat je wil bereiken met je klacht. Zij adviseren en helpen je eventueel het gesprek met ons aan te gaan als je dat moeilijk vindt. Of om een brief te schrijven over de klacht. De klachtenfunctionaris kan jou en ons helpen om samen een oplossing te zoeken. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

Contact met de klachtenfunctionaris

Femme Verloskundigen, Den Haag is aangesloten bij het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg)

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp of advies bij het indienen van je klacht? Neem dan contact op met de externe klachtenfunctionaris van het CBKZ. Dat kan door een mail te sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl of te bellen naar 088-0245123 (maandag tm vrijdag van 9:00-12:00uur en van 13:00-16:30uur).

Voor meer informatie, zie: www.klachtverloskunde.nl.